‘s Ochtends opstaan tijdens Dwarsfluitkamp is voor velen niet het meest favoriete moment van de dag. Gelukkig worden we iedere ochtend gewekt met muziek in het thema van die dag. Tijdens de Peter en de Wolf week, konden we genieten van bijvoorbeeld vogelmuziek, kattenmuziek en jagermuziek! Langzaam stroomt de eetzaal vol met nog niet geheel uitgeslapen gezichtjes.

Na het ontbijt wordt het hoog tijd om iedereen eens lekker wakker te schuddens tijdens de ochtendgymnastiek onder leiding van Sam! Lekker de spieren strekken, springen, dansen, veel bewegen. Een goed begin van de dag!

En Sam, merk jij nou ook dat de kids aan het begin van de week nog enthousiast meedoen met de ochtendgym, maar dat er in de loop van de week steeds minder energie in zit?
Dit jaar: Dwarsfluitkamp 2017


We bestaan dit jaar 5 jaar. Dit feestje wil je toch niet missen? Met als klap op de vuurpijl: fluiten met Berdien Stenberg. Wil jij Berdien zien en horen, wil je lessen en tips, of heb je een vraag waar je al zo lang antwoord op wil? Dan moet je zeker meegaan op kamp!

Maar natuurlijk biedt Dwarsfluitkamp nog veel meer, zoals samenspel, fluitorkest, de voorspeelavond, spelen in de Efteling, de bonte avond, het moordspel en vooral heel veel plezier met andere jonge fluitisten.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar aanmeldingen rollen binnen. Wacht dus niet te lang, want vol is vol. Meld je aan voor Dwarsfluitkamp 2017.