Op de bonte avond mag alles! Ten minste.. je mag dan alles ten tonele brengen, dus niet alleen fluit, maar ook dansjes, spelletjes, sketches, zang, en alles wat je nog meer kunt bedenken. Afgelopen jaar werden we wederom verrast met creatieve acts, zoals broodversierwedstrijden, volksliedzangers, air piano- en air fluitspelers, toneelstukjes, dance acts en natuurlijk ook geweldige (fluit)duetten en -ensembles.

Ook de leiding mag haar kunsten laten zien, maar soms mag leiding slechts “deelnemen” aan sketches van onze jonge artiesten, met alle gevolgen van dien…

We zijn benieuwd wat we deze zomer naast fluitspel nog meer van onze deelnemers te zien krijgen. Heb jij iets leuks voor de bonte avond? Wij willen het zien!
Dit jaar: Dwarsfluitkamp 2017


We bestaan dit jaar 5 jaar. Dit feestje wil je toch niet missen? Met als klap op de vuurpijl: fluiten met Berdien Stenberg. Wil jij Berdien zien en horen, wil je lessen en tips, of heb je een vraag waar je al zo lang antwoord op wil? Dan moet je zeker meegaan op kamp!

Maar natuurlijk biedt Dwarsfluitkamp nog veel meer, zoals samenspel, fluitorkest, de voorspeelavond, spelen in de Efteling, de bonte avond, het moordspel en vooral heel veel plezier met andere jonge fluitisten.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar aanmeldingen rollen binnen. Wacht dus niet te lang, want vol is vol. Meld je aan voor Dwarsfluitkamp 2017.