Een eigen, intensiever programma

Speciaal voor 16+ ers die serieus aan de slag willen met de fluit hebben we ook dit jaar weer het Dwarsfluitkamp+ programma.

De 16+ programma groep volgt een eigen programma met meer en intensievere fluitlessen over bijvoorbeeld techniek, klank en effectief studeren.

Fluitlessen zowel individueel als in groepsverband

Je volgt verschillende lessen in groepsverband over bepaalde fluitgerelateerde onderwerpen. Daarnaast krijg je minstens één individuele les zodat je tips krijgt die voor jou op dat moment van toepassing zijn. De groepslessen hebben verschillende algemene onderwerpen. Hierbij kun je denken aan klank, techniek, intonatie en articulatie.

Groepslessen over effectief studeren en podiumpresentatie

Ga je naar je eindexamenjaar of studeer je al? Dan krijg je vaak ook minder tijd om echt goed te studeren. Tijdens de les over effectief studeren leer je hoe je in korte tijd zoveel mogelijk uit je studie kunt halen. Jezelf presenteren op een podium kan spannend zijn. Hoe ga je om met die spanning? Wat kun je doen om je presentatie te verbeteren.

Samenspel met piano

Je speelt samen met een professionele pianist. Met deze pianist bereid je minstens één stuk voor dat je presenteert tijdens een voorspeelavond.

 

Fluitensemble

Samen met andere deelnemers uit het 16+ programma werk je aan een ensemblestuk dat aansluit bij jullie niveau. Je werkt hier als groep aan en je wordt gecoacht door een docent.

Zingen

Zingen en fluiten ligt heel dicht bij elkaar. Door samen meerstemmig te zingen werk je bijvoorbeeld aan klankvoorstelling en intonatie. Dat kun je weer heel goed gebruiken in je fluitspel. Samen met de andere deelnemers van het 16+ programma studeer je meerstemmige liedjes in.

 

Samen met overige deelnemers

Sommige onderdelen van de week doe je samen met de andere deelnemers van het Dwarsfluitkamp. Bijvoorbeeld samen eten en spelen in het groot fluitorkest. De overige activiteiten zijn facultatief. We hebben ook maar één slaapgebouw. Alle deelnemers overnachten hier. Wel delen wij de kamers zoveel mogelijk op leeftijd in.

Wanneer mag je meedoen met het 16+ programma?

Je mag meedoen met het 16+ programma als je extra gemotiveerd bent en qua niveau rond het C niveau zit. Je hoeft niet per se ook echt een C diploma te hebben. Als je geen C diploma hebt kan je fluitdocent je vertellen of je het juiste niveau hebt of neem contact met ons op.

 

Moet je meedoen aan dit programma als je ouder bent dan 16?

Als je 16 of ouder bent dan hoef je niet per se mee te doen aan dit intensievere programma. Je kunt er ook voor kiezen met het gewone Dwarsfluitkampprogramma mee te doen. Op het inschrijfformulier verschijnt de optie om aan te vinken dat je mee wilt doen met het 16+ programma zodra je je geboortedatum hebt ingevuld. Wil je wel mee op kamp, maar niet het +programma volgen dan klik je het vinkje niet aan.

Twijfels?

Ook als je twijfelt kun je contact met ons opnemen. Wij geven graag antwoord op je vraag/vragen. Je kunt mailen via: info@dwarsfluitkamp.nl of bellen met
Rogier de Pijper: 06 – 12 78 11 06

Je kunt op het aanmeldformulier aangeven dat je meedoet aan het Plus-programma.