Stichting Dwarsfluitkamp houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Het RIVM adviseert op dit moment het verplaatsen van bijeenkomsten te overwegen. Dit advies geldt voornamelijk voor Brabant.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]

Hoewel de fluitdag in Harmelen plaatsvindt, gaat het hier om een landelijke fluitdag waarbij wij de organisatie vanuit Brabant regelen.

Ondanks dat wij het erg jammer vinden hebben ook wij besloten de fluitdag van aanstaande zaterdag te verplaatsen. Wij vinden de verantwoordelijkheid die wij als organisatie hebben te groot om het advies van het RIVM te negeren. Bovendien lijkt het ons beter de eventuele onrust die er over het algemeen heerst niet te vergroten.

Daarom verplaatsen wij de fluitdag naar zaterdag 9 mei. In de hoop dat alles dan weer tot rust is gekomen en iedereen er dan ook bij kan zijn.

Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen via mail of telefoon.

Aanmelden kan nog steeds
Je kunt natuurlijk nog meedoen op 9 mei! We zoeken meiden en jongens die samen met anderen kinderen muziek willen maken op de dwarsfluit. Ben je nog nooit meegeweest op Dwarsfluitkamp? Dan is dit je kans om te kijken of je dat leuk lijkt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al eerder op kamp bent meegeweest.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”]

Dwarsfluitkamp zomerweek
Je kunt je ook aanmelden voor de Dwarsfluitkamp zomerweek van 19 t/m 25 juli. Nieuw dit jaar is het 16+ programma, met meer uitdaging voor de gevorderde, jongvolwassen fluitisten. Maar we kunnen ook nog flink versterking gebruiken in de leeftijdsgroep 8 t/m 15!

Bekijk Dwarsfluitkamp in 2,5 minuut >