Vrijdag

Slapende gezichtjes aan tafel. Toch nog even aanwezig zijn bij de workshops. Daarna alvast de kamers zo goed mogelijk vertrekklaar maken. En na de laatste doorloop is er nog tijd om te oefenen voor de bonte avond. Samen de laatste keer aan het diner met een barbecue. Helaas liet het weer ons in de steek, maar dat hield de keuken niet tegen! Na de bonte avond toch nog droog, waardoor we wel een kampvuurtje konden stoken. Morgen nog het eindconcert. Komen jullie ook?

Donderdag

Broodjes mee en dan met z’n allen in de bus naar de Efteling! Veel gelachen en natuurlijk fantastisch gespeeld in de kiosk. ‘s Avonds nog even lekker afsluiten met een film voor de tv op zolder. Dan mag de popcorn niet ontbreken! En oh ja.. we moeten nog in ongeveer 60 schriftjes schrijven.. ?

Woensdag

Nog even de punten op de i zetten voor het eerste concert van deze week: morgen in de Efteling. Drummen op emmers tijdens de percussieworkshop en indrukwekkend acteerwerk bij het schimmenspel. Lekker je eigen ding doen in je vrije tijd, samen zingen en de dag afsluiten met een verschrikkelijk enge spooktocht! Weer een geslaagde dag! Zien we jullie morgen in de Efteling?

Dinsdag

Vandaag begonnen met ochtendgym van niemand anders dan Rogier zelf! Een dag vol met partijstudies, samenspel en orkest, maar ook genoeg ruimte voor ontspanning. De zon was er weer in overvloed, dus lekker afkoelen in de zwembadjes. Na weer een fantastische maaltijd sluiten we de dag af met een spectaculaire voorspeelavond. Hulde aan alle spelers! We hebben ervan genoten! Tot morgen!

Maandag

Na een wat regenachtige startzondag hebben we vandaag super mooi weer gekregen! ? Lekker de spieren los met de ochtendgym. Er is er een jarig, en dat moet gevierd worden! In groepen worden er verschillende workshops gegeven en er is een heuse fotoshoot. Er is hard gewerkt om de logo’s op de T-shirts te strijken, dus hebben we een geweldige groepsfoto kunnen maken! En traditioneel op de maandag sluiten we af met het moordspel. Wat een feest zo’n eerste volle dag! We kijken uit naar de rest van de week. Tot morgen!

Zondag

Wat kan er toch veel gebeuren op de eerste dag van Dwarsfluitkamp! Bij binnenkomst worden de deelnemers ontvangen door prinsen, prinsessen en andere royalty – tevens het thema van 2019. Een mini mini concert voor de ouders zodat we volgende week kunnen horen hoe hard er is gewerkt. En dan gaan we los met kennismakingsspellen, een lekkere lunch en flink studeren in het groot orkest. Na een fantastisch diner (de pannen waren helemaal leeg!) nog een spannend avondspel in het bos. Welterusten gezongen om daarna bij te tanken voor de volgende dag… Tot morgen!