Vrijdag

Jarig op Dwarsfluitkamp! Dan vieren we dat! Terwijl de ouders al binnen druppelen, wordt het orkest in gereedheid gebracht. In concertkleding laten we horen én zien wat we deze week allemaal hebben geoefend. Fantastisch gedaan! Nog een klein cadeautje mee, en dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan.

Donderdag

Het einde is helaas alweer in zicht. Een laatste, volledige doorloop voor het eindconcert van morgen. Ook nog ruimte voor wat ensembletijd. Een heerlijke barbecue met gelukkig goed weer! Gelachen en gehuild op de bonte avond. Is het morgen echt al weer voorbij?

Woensdag

Even een (fluit)break in het midden van de week. Na het maken van de geweldige groepsfoto, eerst tijd voor een heerlijke lunch op het buitenterras. Daarna actie tijdens een heuse zeskamp, met o.a. touwtrekken, knotshockey en een waterslide. Na het diner de prijsuitreiking. En ‘s avonds in pyjama film kijken op groot scherm. Met VERSE popcorn. Lekker hoor!

Dinsdag

Wat vaker droog, dus meer mogelijkheden om buiten te zijn. Zoals bij de ochtendgym, maar ook al enkele lessen en ensembles. ‘s Middags strategisch spelen tijdens ‘levend kwartet’. Oefenen voor ‘s avonds, want: voorspeelavond! Super mooi gespeeld allemaal!

Maandag

Wat slaperige gezichtjes aan de eettafel, maar al snel weer verder met slagwerkworkshops, stop-motion filmpjes, acteren en verhalen schrijven en natuurlijk lekker fluiten! ‘s Middags op zoek naar de sleutel in de escape rooms. Olaf ⛄️ kwam ijsjes uitdelen, maar bleek ‘s avonds door de karakters uit het moordspel te zijn gesmolten! 😱 Maar wie heeft het nou gedaan?

Zondag

Een volle tweede dag Dwarsfluitkamp! Er is door sommigen weinig geslapen (niet alleen deelnemers). ‘s Ochtends samen ontbijten en de spieren opwarmen met de ochtendgym. Ook de fluitspieren worden daarna losgemaakt. Verder veel fluiten, groot orkest, creatieve stop-motion workhops en dramalessen. Bij het diner mochten de overheerlijke gehaktballen niet ontbreken! Met als afsluiter een collage van het avondspel: een fotospel waarbij scenes moeten worden uitgebeeld. Tot morgen!

Zaterdag

Wat een geweldige eerste dag! Gelijk na aankomst een stukje laten horen in het groot orkest. Elkaar leren kennen tijdens de kennismakingsspellen. Heerlijk gegeten en ‘s avonds nog een spannende Disney kennisquiz. Op naar morgen!