Spelen op het podium van theater De Kattendans, en dan nog wel voor je ouders, familie, vrienden en kennissen. Hoe spannend! Geef je een concert, dan moet je wel goed gekleed op het podium verschijnen. Dress code: allemaal in het zwart. Ligt je bladmuziek op volgorde? Is onze Sam klaar om het verhaal te vertellen? Dan zijn we helemaal klaar voor de uitvoering van Peter en de Wolf! Geen gemakkelijk stuk en dan worden er ook nog eens professionele cameraopnames gemaakt. Gelukkig hebben we een fantastische voorstelling weggezet!

Voor komende zomer zijn de voorbereidingen van het eindconcert al weer in volle gang. We kunnen nog wat versterking gebruiken. Jij speelt toch zeker ook mee? Maar wat was het thema dit jaar ook al weer..? Wie het weet, mag het zeggen!
Dit jaar: Dwarsfluitkamp 2017


We bestaan dit jaar 5 jaar. Dit feestje wil je toch niet missen? Met als klap op de vuurpijl: fluiten met Berdien Stenberg. Wil jij Berdien zien en horen, wil je lessen en tips, of heb je een vraag waar je al zo lang antwoord op wil? Dan moet je zeker meegaan op kamp!

Maar natuurlijk biedt Dwarsfluitkamp nog veel meer, zoals samenspel, fluitorkest, de voorspeelavond, spelen in de Efteling, de bonte avond, het moordspel en vooral heel veel plezier met andere jonge fluitisten.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar aanmeldingen rollen binnen. Wacht dus niet te lang, want vol is vol. Meld je aan voor Dwarsfluitkamp 2017.