Mijn naam is Claudine en ik woon in Goirle, samen met mijn vriendin en 2 konijntjes. Rond mijn 10e ben ik begonnen met dwarsfluitlessen, tot ongeveer mijn 16e. Een jaar of 6 geleden ben ik zelf begonnen met piccolo spelen. Ik speel nu zo’n 18 jaar dwarsfluit en piccolo bij een harmonie. Dit jaar ben ik ook begonnen met het spelen bij fluitensemble ’t Ansambol in Goirle. Dwarsfluit spelen vind ik nog steeds erg leuk om te doen, vooral het samen spelen en mooie muziek maken.

In het dagelijkse leven ben ik hbo-pedagoog en werk ik als onderwijsassistent/lerarenondersteuner in een speciaal onderwijs school in Tilburg, in een kleuterklas met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en/of gehoorproblemen. Ik ondersteun de leerkracht en begeleid met veel liefde en plezier de kinderen.  

Tijdens Dwarsfluitkamp zal ik o.a. de spelletjes/activiteiten tijdens de middag- en avondactiviteiten verzorgen. Daarnaast zal ik meespelen in het fluitorkest en kinderen daarbij ondersteunen als dit nodig blijkt. Ook zal ik een slaapkamercoach zijn van een kamer(s). Ik ben er voor deze kamer bij vragen, om te kletsen of als er problemen zijn. Ik vind het altijd heel leuk om met de deelnemers te kletsen en te lachen, spelletjes te doen en er samen een leuke week van te maken.

Ik heb er weer veel zin in!!

Groetjes Claudine