Inmiddels een Dwarsfluitkamptraditie: spelen in de Efteling! De eerste dagen van het kamp nog snel even de partijen doornemen om de punten op de i te krijgen. Want al halverwege de week spelen we voor publiek in het Brabantse pretpark.

Vorig jaar (2016) gingen we voor het eerst met z’n allen met een heuse touring car. Iedereen voorzien van lunchpakket, bladmuziek en natuurlijk zijn of haar dwarsfluit (niet onbelangrijk!) van Bladel naar Kaatsheuvel.

Na twee fantastische concerten zoeken we natuurlijk ook de attracties nog op! Samen met de leiding verdeelt Dwarsfluitkamp zich dan over Ruigrijk, Anderrijk, Marerijk en Reizenrijk, om de dag gezamenlijk af te sluiten met een Eftelingdiner.

En dan ‘s avonds moe maar voldaan weer met de bus terug naar de thuisbasis..
Dit jaar: Dwarsfluitkamp 2017


We bestaan dit jaar 5 jaar. Dit feestje wil je toch niet missen? Met als klap op de vuurpijl: fluiten met Berdien Stenberg. Wil jij Berdien zien en horen, wil je lessen en tips, of heb je een vraag waar je al zo lang antwoord op wil? Dan moet je zeker meegaan op kamp!

Maar natuurlijk biedt Dwarsfluitkamp nog veel meer, zoals samenspel, fluitorkest, de voorspeelavond, spelen in de Efteling, de bonte avond, het moordspel en vooral heel veel plezier met andere jonge fluitisten.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, maar aanmeldingen rollen binnen. Wacht dus niet te lang, want vol is vol. Meld je aan voor Dwarsfluitkamp 2017.