Sanne uit Kraggenburg schreef:

Op kamp.

Het was super leuk op kamp. Ik vond het moaordspel het leukste wat ik heb gedaan. Ik vond het kampvuur ook leuk, het was lekker warm voor het kampvuur. Ik vond het erg leuk bij de Efteling, ik was daar nog nooit eerder geweest. Mijn kamergenootjes waren ook super aardig. Ook heb ik veel vriendinnen gemaakt.

Sanne

Alinda uit Nijeveen schreef:

Toen ik aan kwam dacht ik dit is echt iets voor mij. Ik ben hier voor de eerste keer geweest en ik wist niet waar ik naar toe moest. Ik maakte al heel snel vriendinnen dat vond ik wel fijn. We deden op de eerste dag veel spelletjes, super leuk. De volgende dag werd het serieuzer. Maar nog steeds spelletjes en pauzes. We gingen ook zingen met gebarentaal, de ochtendgymnastiek was vermoeiend en leuk, corvee was het minste leuk want het thema was dwarsfluitkamp@themovies dus elke kamer had een naam. Wij hadden wonderland dus wij moesten elke dag corvee doen b.v. (toiletten schoon maken, tafels dekke) we deden ook een niet enge spooktocht (het was een wandeling door het bos in het donker). De bonte avond was geweldig en het kampvuur is ook leuk. Het moordspel is erg leuk want Olaf de sneeuwpop was erg grappig. We gingen op woensdag naar de Efteling, super leuk. We hebben ook twee concerten gegeven aan de mensen echt leuk want dit doe je niet 123 met je dwarsfluitgroep. We gingen vaak spelletjes doen in het bos die zit naast het gebouw.

Marlene uit Leusden-zuid schreef:

1e dwarsfluitkampvoor mij was echf SUPER leuk!!!!!
Ik heb heel veel nieuwe vrienden gemaakt! Ook de leiding was te gek. Ze waren: lief, cool, behulpzaam,
Grappig, streng,(maar dat hoort erbij) eentje hield van warme knuffels

Joost uit Nijmegen schreef:

Het dwarsfluitkamp ook dit jaar weer geweldig! Dit was de derde keer dat ik mee ben gegaan het opnieuw word ik steeds verrast door de gezelligheid en nieuwe mensen die je daar leert kennen!

Samenvatting van een dag:

s’ Ochtends om 7:30 gaat de wekker. Dan heb je een half uur om wakker te worden, aan te kleden, en make-up te doen.( sommige meiden willen eerder wakker gemaakt worden om te douchen, dat kan dus ook). Om 08:00 staat het ontbijt klaar en heb je genoeg tijd om te eten en te lachen! Na het ontbijt krijg je iedere dag ochtend gym van Sam. Zeer vermoeiend maar toch voor de spieren en het begin van de dag! Dan meestal effe pauze en dan beginnen de eerste lessen al! Rogier, Sam, Ilonka, Madeline, Annemarie, Irina enz… geven dan hun eigen lessen en fluitwarming-ups. s’Middags rond 13:00 is er lunch. Ook hiervoor is genoeg tijd! Na de lunch is meestal klein-orkest. Dan word de grote groep verdeelt in kleinere groepen op ieder niveau en ga je met je groepje een nummer oefenen. Na de hele dag geoefend te hebben is het tijd voor iets leuks! Wacht je van een middag-activiteit? Na lekker uitgeput te zijn is het weer effetjes pauze en zijn er weer lessen of leuke dingen te doen! En dan eindelijk het leukste van de dag… het avond eten!;) Na het super lekkere eten is het tijd om weer lekker aan de slag te gaan! Zoals dee drama lessen van Sam. Ze zijn zoooo leuk! Lekker gek doen kan geen kwaad! Soms is er s’avonds ook nog een avond activiteit! En dan is het helaas tijd om te slapen… Na zo’n geweldige dag is slapen toch soms wel handig! En dit de hele week lang? Beter kan gewoon niet! De hele dag lachen en actief zijn, wie wil dat nou niet?

Kortom, een geweldig kamp, veel te leren, veel lachen en vooral lol maken!

Ik wil hierbij alle leiding en kinderen bedanken voor de mooiste week van m’n vakantie!